donderdag 14 april 2011

Revival Tour Indonesië 2011

TRIN - Tijdens deze schitterende reis zal Mattheus van der Steen samen met Willem Ouweneel en een team door Indonesië reizen om op diverse plaatsen Revival Campagnes te houden. Hiermee willen we vele mensen bereiken met het Evangelie van het Koninkrijk van God. We geloven dat God mensen zal aanraken, herstellen en genezen. Naast de campagnes zullen we praktische hulp verlenen in sloppenwijken, steden en dorpen en bezoeken we weeshuizen.

U kunt mee op deze reis en met eigen ogen zien wat God doet in Indonesië! Hieronder vindt u informatie over de reis en hoe u zich kunt aanmelden. Indien u niet mee wilt of kunt, maar wel in deze campagne wilt investeren, klik dan hier.

Reisinformatie
Tijdens de Revival Tour van 6-26 juli zullen we naar vier locaties in Indonesië reizen. Deze liggen verspreid over Java, Bali en Sulawesi. Met een aantal binnenlandse vluchten zullen we van west naar oost vliegen. In een korte tijd kunnen we zo vele mensen in diverse gebieden bereiken!

Campagnes, outreaches en sightseeing
Op iedere locatie zullen we drie tot vier dagen blijven. Overdag organiseren we in samenwerking met GISI en World Harvest outreaches naar sloppenwijken en weeshuizen. Hierdoor is er veel tijd om mensen te ontmoeten, praktische hulp te verlenen en met mensen te bidden. Ook zullen we geregeld een dag vrij nemen om uit te rusten en van de omgeving te genieten!

Tijdens de avonden houden we campagnes. Mattheus van der Steen zal tijdens deze campagnes spreken. Er zal volop de gelegenheid zijn om met mensen te bidden. We verwachten een krachtige werking van Gods Geest tijdens deze avonden!

Optionele vakantie
Aangezien Indonesië een prachtig vakantieland is, bieden we de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een vakantie achter de campagnereis te plakken. Heerlijk nog een tijd om alle indrukken te verwerken en te genieten van de prachtige natuur, cultuur en mensen. Als je hier geen gebruik van maakt, dan reis je met de rest van de groep weer terug naar Amsterdam.

Vervoer en verblijf
Bijzonder aan deze reis is dat we naar diverse gebieden verspreid over Indonesië gaan. Hierdoor zitten er in het reisprogramma enkele binnenlandse vluchten. Vervoer ter plaatse gebeurt veelal met bussen. Mogelijk zal de groep tijdens outreaches af en toe opsplitsen in kleinere groepen.

Afhankelijk van de locatie slaapt het team bij gastgezinnen, guesthouses of hotels. De gastgezinnen zullen gemeenteleden van de lokale kerken zijn. Het verblijf bij gastgezinnen biedt de ideale mogelijkheid om de lokale bevolking en cultuur beter te leren kennen!

Reissom
De totale reissom van deze campagnereis is inclusief internationale en binnenlandse vluchten (4·á 5 vluchten), verblijf, vervoer en eten. Vanwege de sterk varierende prijzen voor vliegtickets, kunnen we op dit moment slechts een indicatie van de reissom geven. Op basis van de ticketprijzen in maart 2011 verwachten we een totale reissom van rond de 2100-2400 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten