dinsdag 22 maart 2011

Heaven On Earth 2011 - Geannuleerd

TRIN - Als Trin kijken we terug op een paar mooie maanden. We hebben een drukke verhuizing achter de rug. Vorige maand hadden we de Grand Opening van ons nieuwe gebouw. Dit was een groot succes. Ook de daarop volgende avond, de Glory Outpouring was in één woord geweldig. Met ruim 1100 bezoekers hebben we de Heer aanbeden en we hebben Hem krachtig zien werken. Naast de verhuizing zijn we ook intensief bezig geweest met de voorbereidingen voor de Heaven on Earth conferentie 2011.

In tegenstelling tot eerdere jaren werken we dit jaar met registratiekosten. Hierdoor hebben we vooraf een goed beeld van het verwachte aantal bezoekers. De afgelopen weken hebben we moeten constateren dat het aantal registraties sterk achterblijft bij het benodigde aantal registraties. Als dit zich doorzet, dan betekent het dat we de kosten van de conferentie niet kunnen dekken. Als Trin team zijn we hiermee aan de slag gegaan. We hebben met elkaar gebeden, we hebben gekeken hoe we kosten kunnen drukken en gepraat met voorgangers en adviseurs. Op basis hiervan zijn we tot het weloverwogen besluit gekomen dat we Heaven on Earth 2011 moeten annuleren.

We vinden het enorm vervelend dit te moeten meedelen. Daarom willen wij vanuit Trin onze welgemeende excuses aanbieden.

Daarnaast hopen we ook op uw begrip. Als zendingsorganisatie kunnen wij het ons simpelweg niet permitteren om niet uit de kosten te komen.

De Betteld wil in deze periode een andere conferentie organiseren met een aantal sprekers van de Heaven on Earth conferentie. De Betteld wordt hierin ondersteund door Trin.



Gods zegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten