vrijdag 27 april 2012

TRIN 'Revivalweek' in Harderwijk gaat verder!


De revivaldiensten die op dit moment plaats vinden in het gebouw van stichting Touch Reach & Impact the Nations (TRIN), Harderwijk, worden voortgezet tot donderdag 3 mei. Sinds vrijdag 22 april houdt TRIN iedere avond revivaldiensten in hun kerkgebouw. Deze diensten worden door honderden mensen bijgewoond. Vele bezoekers ervaren Gods aanwezigheid. Ook getuigen mensen dat ze genezing ervaren. De revivaldiensten zijn iedere avond vanaf 19.30 uur en worden gehouden in het gebouw van TRIN aan het Zuiderzeepad 3 in Harderwijk.

Samen met vele kerken in Nederland gelooft TRIN dat God Nederland wil aanraken. Gods liefde verandert mensenlevens en Zijn kracht is in staat om mensen te genezen, zowel lichamelijk als geestelijk. Vanuit dit geloof komen nu dagelijks enkele honderden mensen bij elkaar in het gebouw “Het Anker” in Harderwijk. God wordt aanbeden door liederen heen. Diverse sprekers uit binnen- en buitenland zijn aanwezig en spreken Gods woorden over Nederland. Ook hebben bezoekers getuigd dat ze tijdens de diensten genezing hebben ervaren. Zo was er iemand die al ruim een jaar vreselijk veel pijn had aan haar schouder, als gevolg van een zware botbreuk. Ze was reeds tweemaal hieraan geopereerd. Tijdens een van de diensten ervoer ze Gods genezing: ze kan haar arm weer zonder pijn bewegen. Een andere vrouw getuigde van herstel van haar ogen. Ze had al jaren een beperkt blikveld, alsof ze door een tunnel keek. Haar blikveld is verruimd, waardoor ze nu veel meer om haar heen kan zien.

Vanwege de bijzondere dingen die er gebeuren en de vele mensen die op de diensten afkomen, heeft TRIN besloten om de diensten voort te zetten tot en met donderdag 3 mei. Hiervoor zal ook David Wagner uit de Verenigde Staten terugkeren. David is een krachtige spreker en een erkend profeet. Hij heeft tijdens de eerste dagen van de revivalweek gesproken. Hij heeft nu de overtuiging om naar Nederland terug te keren, omdat hij verwacht dat God de komende dagen door gaat werken.

Dit weekend spreekt de opwekkingsprediker Mel Tari. Hij heeft in Timor, IndonesiĆ«, grote wonderen en Goddelijke genezingen meegemaakt. Mel is de auteur van het boek “Like a Mighty Wind”, dat vertelt over de grote beweging van de Heilige Geest in AziĆ« in de jaren zestig van de vorige eeuw. Het is vertaald in meer dan 40 talen en er zijn miljoenen exemplaren van verkocht.

De revivaldiensten beginnen iedere avond om 19.30 uur en worden gehouden in het gebouw van TRIN aan het Zuiderzeepad 3 in Harderwijk. Van 14.00 – 16.00 uur is de zaal open voor gebed. Iedereen is van harte welkom om deze gebedstijd en de avonddiensten bij te wonen. Ga voor meer actuele info en een routebeschrijving naar www.trin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten