woensdag 22 juni 2011

Durf te Leven nieuw boek van Mattheus van der Steen

TRIN – Deze week verscheen bij Rock Publications het nieuwe boek van Mattheus van der Steen, genaamd Durf te Leven. Het is de opvolger van de bestseller Durf te Dromen, dat in 2009 de Publieksprijs won voor het beste christelijke boek. In Durf te Leven daagt de auteur mensen uit om het maximale uit het leven te halen en het avontuur met God aan te gaan.

Mattheus van der Steen is directeur en oprichter van Stichting Trin, die in Nederland vooral bekend is van de Firenights en grote Heaven on Earth conferenties. In het buitenland is Van der Steen een veel gevraagd opwekkingsprediker en evangelist, die grote evangelisatiecampagnes houdt in landen als India, Indonesië en Myanmar.


In zijn eerste boek Durf te Dromen, beschrijft Mattheus van der Steen hoe hij zijn eigen dromen najaagt en uitleeft, en daagt hij mensen uit om te gaan wandelen in de bestemming die God met hun leven heeft. Een van zijn gevleugelde uitspraken is: ‘Als jij het onzichtbare kunt zien, kan God het onmogelijke doen’. De les die uit dit boek geleerd kon worden was om vooral niet te klein te dromen. Gezien de hoge verkoopaantallen en de reacties die verschenen bleek het boek een ware eye-opener en heeft het vele mensenlevens veranderd.

In zijn nieuwe boek Durf te Leven gaat Van der Steen dieper op zaken in en geeft meer praktische handvaten om daadwerkelijk je doel te bereiken. Hoe ga je om met ontmoediging, kritiek, blokkades en teleurstelling? Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van mislukking en tegenslag? Wat doe je als anderen de roeping van God op jouw leven niet herkennen?

Lees ook het interview met Mattheus over zijn nieuwe boek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten